Ivi Skull

Ivan Figueras aka Ivi Skull nascut a Girona el 1983. Fundador i mànager de Banyoles Ink tattoo studio juntament amb Nika Gallardo la seva parella.

Ja des de ven petit es va interessar per l’art.

Ivi es va introduir tard al món del tatuatge, ja que llavors ell era dj i productor, i no podia dedicar molt temps al tatuatge. Quant tenia 20 anys va tenir les seves primeres maquines de tatuar, però durant anys va estar practicant, fins que fa uns anys va decidir desvincular-se una mica del món de la música per dedicar-se als tatuatges i obrir el seu propi estudi. Actualment està exercint professionalment al seu estudi a Banyoles (Girona) des de 2013 obert, i cada cop amb més feina, gràcies a l’esforç i a la dedicació que hi posa tot l’equip de Bink Tattoo.

Ivi s’està especialitzant cada cop més amb el seu estil de realisme abstracte a tot color o nergre i gris, assistint a seminaris amb alguns dels millors tatuadors d’àmbit internacional i assistint a les convencions d’arreu d’Europa. El seu estil preferit és el Realisme abstracte. També hem de valorar la seva capacitat per adaptar-se a qualsevol estil amb garanties.

Inks

Tattoo videos HD

Warrior girl

Warrior girl :::: By Ivi Skull :::: CLICK FOR HD :::: Tattoo curat, només s'han fet 4 retocs i blancs... Si t'agrada l'estil realista amb tocs abstractes no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres o passar a visitar-nos a l'estudi i demanar informació per al nostre artista Ivi Skull. 📞 972 582 191 📬 info@banyolesink.com

Posted by Banyoles Ink on Thursday, 28 September 2017
Climbing

Homanatge a la escalada by Ivi Skull :::: Black & Gray :::: Un altre piezón!!! Si t'agrada l'estil de realisme amb tocs abstractes pose't en contacte amb nosaltres mitjançant el facebook o el nostre correu info@banyolesink.com. Gràcies per la confiança Marc Ortiz Parramon. Click for HD

Posted by Banyoles Ink on Tuesday, 5 December 2017
Skull & Ship

Skull & Ship by Ivi Skull :::: Black & Gray :::: Si t'agrada l'estil de realisme amb tocs abstractes pose't en contacte amb nosaltres mitjançant el facebook o el nostre correu info@banyolesink.com. Gràcies un cop més per la confiança Josue Cardenas Pellicer ets tot un campió, tot de una sentada!!

Posted by Banyoles Ink on Monday, 4 December 2017