COM CURAR I CUIDAR EL MEU TATUATGE NOU?

Sabem que les persones tenen problemas quant es tracte de les cures posterios d’un tatuatge.

Quins productes pots utilitzar?  Per quant de temps?

TEXPLIQUEM COM CUIDAR CORRECTAMENT EL TEU NOU TATUATGE IMPRESIONANT

Has trobat el teu artista perfecte, has pagat el teu dipòsit, has esperat el teu dia, a vegades durant setmanes o mesos i després passes per el dolor i finalment pagues un munt de diners per aconseguir el tatuatge que somiaves.

Però no acaba aquí, el teu artista pot fer tot el que estigui al seu abast per oferir-te una experiència del tatuatge segura i neta i conseguir-te el millor tatuatge possible, però una vegada surts de l’estudi es la teva responsabilitat de seguir les instruccions de les cures posteriors exactes que l’artista t’ha indicat.

PROCÉS DE CURACIÓ

El proces de curació generalment tarda entre 7 i 15 dies però, depenent del tatuatge, tamany, lloc i també la capacitat de curació del teu cos, pot allargar-se o escursar-se.

La veritat és que el tatuatge pot tardar fins a un mes en curar-se totalment.

No hi ha una manera perfecte i uniforme per curar el tatuatge de cada persona. Ja que cada artista té la seva manera de curació dels seus tatuatges, has d’escoltar amb molta atenció el que et diu el teu artista i seguir els consells i en el cas de tenir qualsevol pregunta o preocupació explicar-ho directament al teu artista. Encara que després dels anys d’esperiència, investigacions i amb l’ajuda dels professionals de la medicina i productes professionals els artistas han creat l’escola principal de la curació dels tatuatges.

LA MES MODERNA, SEGURA I EFICAÇ

Consta d’una película autoadhesiva que protegeix el tatuatge de la fricció i evitarà que els agents patogics i contaminants externs entrin a la farida durant la fase de curació del tatuatge més crítica.

Si, necesites tractar el teu tatuatge com una farida oberta que es el que és. Aquesta pel.lícula és transpirable, impermeable, flexible i pot ser colocada a casi qualsevol lloc del cos.

1 opció: Netejar les mans molt i molt netes, Netejar i secar molt bé el tatuatge amb paper de cuina mai amb paper de wc ni gases ni toballoles, aplicar el primer plàstic i portar-lo de 8h a 24h depenent de si el teu cos ha expolsat molta tinta i ha fet una bossa en aquest cas no esperar les 24h i canviar-lo abans. Un cop posem el segon plàstic, l’hagim rentat correctament, aquest plàstic si que el deixarem 24h, tornarem, a repetir el proces a les 24h i posarem el 3 i últim plàstic i aquest el portarem 5 dies.

2 opció: Posarem el primer plàstic de 8h a 24h, posariem el segon plàstic 24h mes i després un cop retirem el 2 plàstic netejar-lo ben net secar-lo ben sec i un cop això aplicarem una fina capa de crema com BALM tattoo i deixar el tatuatge amb la crema exposat a l’aire, l’accés de hidratació pot efectar negativament al tatuatge. Repeteix aquest proces 3-4 vegades al dia durant 15 dies.

3 opció: La mes tradicional: Netejar mol be les mans i retirar el film que t’ha posat l’artista a l’estudi despres de 3h. Neteja molt bé el tatuatge amb aigua tevia i amb sabó neutre i seguidament secar-lo amb paper de cuina i aplicar una fina capa de crema BALM tattoo i deixar-lo exposat a l’aire, l’excés de hidratació pot perjudicar el tatuatge.

Cobreix el tatuatge amb el film durant les 2 primeres nits i dies .repetir aquest procés de curació durant 15 dies de 3-4 vegades al dia.

QUÈ ES SENT AMB EL TATTOO NOU

Durant els 2 primers dies potser descrit com una sensació similar a una cremada de sol. La zona tendeix a picar molt i es pot posar de color vermell i inflamar-se i elevar-se. Tot aixó es una part natural del procés de curació del teu tatuatge. Es pot pendre antinflamatoris com ibuprofeno per ajudar a baixar la inflamació. Durant els 2 primers dies també podràs observar exudació de liquid clar i excés de tinta es totalment normal i no ens hem de preocupar però ens hem d’assegurar de mantenir-lo net. Després d’un parell de dies, La pell del voltant pot arrivar a secar-se i la teva pell començarà a pelar-se com una cremada del sol. D’aquesta manera começaràs a sentir picor a tot el tatuatge. No el rasquis mentre s’esàa curant podria portar una baixada de color i infacció!! Després de 2 setmanes quant estigui curat aplicar crema hidratant normal habitual.

COSES QUE NO ES PODEN FER

Es fundamental que durant el procés de curació no fagis:

 • Mullar el tatuatge al bany, la sauna, el jacuzzi o anar a nadar al mar o piscines, estanys, llacs… Dutxar-se esta molt be 😉
 • Evitar el gimnàs o fer esports de contacte durant els 2 primers dies de curació.
 • No rescar-lo o tocar-lo.
 • No exposar el nou tatuatge directa a la llum solar, pot conduir a la decoloració i podries facilment cremar la pell que no s’ha curat.
 • No utilizar cap producte no previst per el tatuatge sense l’assessorament d’un metge o del teu tatuador.
 • Només fes cas dels consells del teu tatuador o metge.
 • Evitar que els animals toquin el tatuatge i evitar tocar-los tu els 2 primers dies.
 • No deixis que el tatuatge s’enganxi a la roba i si passés mollar-lo i després retirar amb compte.
 • Intenta evitar el contacte directe amb aigua bruta (la de rentar els plats per exemple)
 • No utilitzis esponja per netejar el tatuatge, s’ha de donarli un massatge suaument amb les mans previament netes.
 • No aplicar molta crema, amb una capa fina ja hi ha prou. Com pots veure després de marxar de l’estudi, tot està a les teves mans.

Un gran artista sempre farà tot el que estigui a les seves mans per aconseguir un increíble tatuatge, però la forma en que el tractis tu més endevant tindrà una influencia enorme sobre lo bé que es curarà i es veurà després de la curació. També has de recordar que el teu tatuatge canviarà una mica després de la curació, serà menys brillant i menys vibrant encara que quant es realitza correctament i en compte la diferencia no es veura tant.Així és que una vegada hagis passat per tot el dolor i pagar tot els diners, siusplau asseguret de que aquesta obra d’art a la teva pell es vegi increíble durant anys!!!

Tens algun dubte? Necessites informació? Els nostres professionals t'assessoren.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *