No a la pistola!!! Contràriament al que molts pensen, el «piercing» realitzat amb una pistola no fa menys mal que el realitzat per una agulla, ja que la pistola col·loca el pírcing a la força sobre el teixit o el cartíleg, de cop, el que és una forma poc delicada i molt agresiva de fer el forat, a més un piercing de pistola té punta, però no està afilat pel que en perforar, el que fa és trencar el teixit, el parteix, tot el contrari al que fa una agulla que els aparta respectuosament a l’estar tan afilada, de manera que la cicatrització d’un piercing és molt millor i més saludable.

L’aparell (la pistola) no és neta ni segura. Tot el que té contacte amb la pell ha de ser ben esterilitzat prèviament, entre perforació i perforació, el mètode homologat d’esterilització és l’ AUTOCLAU, que consisteix en posar les eines i les arracades a una temperatura superior als 134 º aplicant vapor a una pressió de 2bares durant una hora, les pistoles són de plàstic i el material interior (molls i palanques) és d’acer, així que resulta impossible esterilitzar, ja que el plàstic es fondria i l’acer es deteriora i s’oxida, per la qual cosa es fa servir la mateixa pistola amb tothom i s’acaben compartint gèrmens, microbis i virus entre les persones perforades sent una important font de contagi de malalties. No obstant això, les agulles s’utilitzen per a una sola persona (en els llocs adequats, òbviament). Tot el que es fa servir en piercing és nou i esterilitzat per persona, els llocs professionals mai utilitzarien una pistola per perforar la pell.

És bo saber que aquestes pistoles originalment es van utilitzar per marcar bestiar, dissenyades per tant només per perforar lòbul de l’orella de vaques i ovelles i després es va adaptar per a l’ús humà.

Lògicament, de cap manera cal pensar que un es pot perforar la llengua ni celles ni qualsevol altre lloc fora del tradicional (lòbul), ni tan sols el cartílag de l’orella, de fet, perforar qualsevol part del cos , està estrictament prohibit pel «Departament de Salut Pública» de la Generalitat de Catalunya pel que la seva pràctica és il·legal.

Per acabar, les arracades que fan servir aquest tipus de màquines tenen tots la mateixa longitud i no tots tenim els lòbuls del mateix gruix, tenen un disseny inadequat, en ser curt no deixen espai per a la inflamació i a més es fa molt difícil la seva neteja, acumulant brutícia fins i tot dins de la cicatrització. Aquests arrecades no són de titani, ni tan sols d’acer pur, porten un bany protector que al mes desapareix (per això quant t’ho fan et diuen que al mes t’ho canviïs) i l’interior és de material de qualitat impròpia per a una ferida, a més el bany és un material bioacumulable que a desgartarse s’introdueix en el teu metabolisme i és impossible que el teu cos ho evacuï mai.

Per tant, a més de antihigiènica, la pistola pot causar infeccions,trasmetre enfermetats irrebersibles, problemes de cicatrització i fins i tot encarnació de la ferida.

En el cas que la pistola fos utilitzada per a perforacions al nas el perill augmenta considerablement, a causa que aquesta ballesteta estaria tocant fluids corporals nostres, la mucosa i molt fàcil sangrat a causa de la gran quantitat de persones que té ulcerades les fosses nasals, a causa de refredats, grips, etc, i això fa que l’intercanvi víric sigui completament possible, per tant el contagi de la sida i hepatitis es fa possible.

Existeix en el mercat pistoles que les ballestillas són un sol ús en cada ús, però una cosa tinguin en compte, la perforació amb pistola és totalment dolenta observada des de la mateixa forma que s’introdueix l’anella en la nostra pell, de cop i picant els teixits perifèrics causant una inevitable inflamació i trauma a la pell. En piercing però s’utilitza una agulla que penetra perforant netament en la nostra pell sense ocasionar danys ni lesions, per a col·locar després una peça amb una qualitat adaptada a la zona perforada, amb totes les mesures d’asèpsia mèdica quirúrgica costat d’un gran coneixement en el camp del Body Piercing.

Els perforadors professionals no treballem amb pistoles, recordeu que la teva salut és el primer, el barat surt després més car, acudeixi a professionals.

Tens algun dubte? Necessites informació? Els nostres professionals t'assessoren.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *