L’artista Rick Genest es va començar a tatuar amb només 16 anys, posseïa dos rècords Guinness.

Un el 2011 per tenir la major quantitat d’insectes tatuats a la seva pell (176) i un altre per ser la persona amb més tatuatges d’ossos humans (139) Però abans dels tatuatges, Zombie Boy ja tenia una història digna de ser explicada.

Rick Genest tenia 15 anys quan se li va diagnosticar un tumor cerebral. Els sis mesos que va tenir d’esperar per realitzar-se una cirurgia, l’adolescent va meditar molt sobre el que volia de la vida i sobre el que representava la mort.

El doctor: «Em va dir que tenia dues opcions: o que moriria o que quedaria desfigurat. Crec que va ser aquest espiral el que em va fer obsessionar-me amb la idea de la mort i lo macabre. Vaig aconseguir superar l’operació sense cap problema, però a mi m’havia quedat la idea que la vida era massa curta com per no complir el meu somni de tatuar-me», ens va explicar sobre la seva transformació.

Zombie Boy es transformaria per complet els 21 anys, edat en la qual ja tenia el 90% del cos tatuat. L’artista Frank Lewis va ser el responsable de gairebé la totalitat dels seus tattoos.

En una campanya de Vichy, de l’any 2011, per demostrar l’eficàcia i cobertura d’un dels seus maquillatges, el model va mostrar com es veuria si no tingués el cos tatuat. Ho podeu veure a continuació.

Els tatuatges el feien veure com un cadàver ambulant, i va propiciar que es fes conegut com Zombie Boy.

Rick Genest, el model canadenc darrere del personatge, va morir als 32 anys per suïcidi mentres estava sufrint una gran depressió, la notícia de la seva ràpida marxa, va generar una profun tristesa entre familiars, amics, els que el varem conèixer i els que, admirant la seva personalitat, es van convertir en els seus fidels fans.

El seu look tan trencador va fer que Lady Gaga es fixés en ell i el fes partícip del videoclip del seu mega hit «Born this way».

Tambè havia sigut artista convidat a les millors convencions de tatuatges d’arreu del món.

Descansa en pau amic!

Rick Genest (Actor, model i artista) 1985 – 2018


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *