T’expliquem com funciona per participar en una convenció de tatuatges i presentar el teu tatuatge a concurs.

Hi ha la llegenda urbana que a les convencions et pots tatuar gratis i la veritat és, que no! Rotundament.

Heu de pensar que l’artista o estudi, per poder assistir a una convenció, hem de passar un procés de selecció i pagar; l’estand, viatges d’avió o cotxe, estada i dietes. Sempre i quan els artistes no hagin sigut convidats especials, per la mateixa convenció, proveïdors o marques.

Excepte ocasions molt especials et podràs tatuar gratis o per un mòdic preu i d’acord amb l’artista, el qual segurament voldrà exhibir el seu treball tal com ell vulgui i no tu, segurament serà un treball espectacular, però no podràs triar ni zona on et faràs el tattoo, ni temàtica ni res per l’estil.

Us deixem un moment un vídeo de la última convenció de Milà, Itàlia, i després us seguim explica’n com participar en una convenció.

Ús estareu pregunta‘n i quant ens costa tatuar-nos en una convenció?

Et pots tatuar a una convenció aprox. a partir dels 200 € o 300 €, amb peces de 4 hores o peces ja per sobre dels 500 € habitualment d’un dia complet, inclús 2 i fins a 3 dies seguits de tatuatge per als més valents. Aquests serien els preus més econòmics que pots trobar per poder presentar-te a concurs amb un artista, també variaran depenent de l’experiència, qualitat o fama de cada artista.

Un cop hàgiu quedat entesos amb l’estudi o artista s’elaborarà el disseny del tatuatge. Una feina especial per l’artista que segurament i deixarà part de la seva anima (Confia amb ell, fes-li cas i aconseguiràs una gran obre). Una setmana abans de la data, la única feina que tens és a hidratar-te la zona a tatuar un cop al dia, has de pensar que la teva futura obra és presentarà a concurs i has de tenir la pell en les condicions més optimes per tatuar.

I per fi arriba el teu dia, el dia que el teu tattoo participarà a concurs, normalment s’obren les portes entre 10 i 11 del matí, sobretot ser molt puntual, es va amb el temps molt just aquest dia per poder presentar el tattoo a concurs, un cop arribes ja hauràs d’haver comprat la teva entrada per la convenció, a través de la web de cada convenció, recomanem, si és que l’estudi no ús ha pogut fer arribar una entrada, suposa un problema de vegades agafar-la a taquilla si t’has de tatuar perquè és molt important anar per feina aquest dia.

Athens-International-Tattoo-Convention

Un cop a dins busca l’estand del teu estudi o artista, si no t’ha trobat ell abans. Un cop comenceu a tatuar ja no hi ha marxa enrere, ja i som, som-hi! Si t’estàs fent un tattoo de dia complet, et recomanarem que agafis mòbil, cascos, tauleta i que vagis carregat de sèries, música o pel·lícules, queda una llarga jornada de treball a màxima concentració.

El teu tattoo podrà estar presentat a les següents categories:

Millor obra del dia · realisme · old school · neo traditional · new school · black & grey · color · dotwork/ornamental

Un cop acabada la jornada aprop. 19:00 o 21:00 depenen del país, convenció o dia. Irem a davant
l’escenari, on d’un moment a altre et cridaran, i hauràs de pujar a presentar el teu tattoo davant del jurat al qual el puntuaran a partir dels principals factors a tenir en conta en un tatuatge de qualitat, com poden ser les línies nítides i ben marcades, la saturació del color, la delicadesa de les ombres, el contrast, la composició, l’harmonia amb el nostre cos, la dificultat de la zona i diferents factors que pot tenir cada jurat en particular.

I ara esperar el resultat final, que tinguis molta sort! Si el teu tattoo quedes en posició de millor obra del dia, serà seleccionat per participar també a millor obra de tot el cap de setmana.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *