COM CURAR DEL NOSTRE PIERCING NOU.

Un cop hem realizat la perforació, sha de seguir una una neteja i curació super estricta sobre el piercing fins que cicatritzi. Es posible que tinguis la sensació de que ja estigui curat però no serà aixi. Encara que tingui un especte saludable, internament es molt possible que encara no estigui completament tancat. Per exemple hi han casos en els que els piercings del melic no ha cicatritzat completament fins que no hagin passat dos anys des de la perforació.
Com et comentem anteriorment, això varia depenent de cada persona i de la zona en la que hagis posat el piercing, per això mateix per evitar infeccions has de tenir una higiene estricta encara que pensis que ja està cicatritzat.
El piercing ha de ser netejat 3 cops al dia, sobretot durant el primer periode de cicatrització, la frecuencia de neteja dependra de la sensibilitat de cada pell, del lloc on tinguis el piercing i altres factors influents. De totes maneres no es convenien que el netegis moltes mes vegades perquè es pot irritar i per això es retrassi el proces de cicatrització. Abans de netejar el piercing thas de rentar les mans amb sabo neutre i aigua calenta, si u prefereixes es poden fer servir guants de latex. Mai toquis la perforació del teu piercing amb les mans brutes ja que es una zona de molt fácil infectar. Evita que altres persones, amics, parella, el toquin durant el proces de cicatrització.

CONSELLS PER LES PERFORACIONS CORPORALS

La majoria dels casos si ets sents llest, pots practicar activitats sexuals, la higiene i la comoditat son fundamentals.
Durant la cicatrització totes les activitats sexuals hauran de ser comodes i suaus.
Per aumentar la comoditat i reduir el trauma, sha de remullar la zona amb aigua natural o amb una solució salina de la farmacia no aigua del mar… i netejar-lo abans de lacte sexual.

S’hauran d’ utilizar protectors com preservatius per evitar el contacte amb els liquids corporals de la teva parella, encara que estigueu amb una relació estable.

  • Utilitza proteccions noves i d’un sol ús per els juguets sexuals.
  • Netejar mol bé les mans abans de tocar directament o al voltan de la perforació.
  • Utilizar un lubricant nou a base daigua, no utilizar la propia saliva com a lubricant.
  • Després de tenir sexe sha de netjar amb aigua neta.
  • Les perforacions príncipe Alberto i apadravya poden sangrar abundanment durants els primers dies.
  • Netejar cada vegada que es va a orinar.

INSTRUCCIONS PER LA NETEJA DE LES PERFORACIONS CORPORALS

Netejarse be les mans amb aigua i sabo neutre abans de netejar o tocar la perforació.
Netejar la perforació amb aigua i sabo neutre amb bastonets de 3 a 4 cops al dia durant 10 dies i després aplicar el liquid que et recomana el teu perforador mai posar res de la farmacia. Un cop hem posat el liquid de curació sha de moure la peça unicament en aquest moment.

QUE SHA D’EVITAR:

Evitar trauma innecessari com la fricció per la roba, moviment excesiu en la zona, jugar amb la joia. Aquestes activitats podrien causar ciactrius lletges incomodes, desplaçament, sanació tardada i altres complicacions.
Evitar l’us dalcohol, betadine, pomades cristalmina, etc…
Evitar netejar-lo amb excés, això podria retrassar la curació e irritar la perforació.
Evitar tot contacte oral, jugar i el contacte amb fluids corporals daltres persones sobre o al voltant de la perforació durant la cicatrització.
Evitar lestrés i l’us de drogues incluint la cafeína, nicotina i alcohol.
Evitar sumergir la perforació en llags, estanys, platges, piscines, etc. (aigues brutes)
Evitar tot tipus de productes de bellesa al voltant de la perforació, cremes maquillatge etc..

0 19