COM CURAR DEL NOSTRE PIERCING NOU.

Un cop hem realizat la perforació, sha de seguir una una neteja i curació super estricta sobre el piercing fins que cicatritzi. Es posible que tinguis la sensació de que ja estigui curat però no será aixi. Encara que tingui un especte saludable, internament es molt posible que encara no estigui completament tancat. Per exemple hi han casos en els que els piercings del melic no ha cicatritzat completament fins que no hagin passat dos anys des de la perforacio.
Com et comentem anteriorment, això varia depenent de cada persona i de la zona en la que hagis posat el piercing, per això mateix per evitar infeccions has de tenir una higiene estricta encara que pensis que ja esta cicatritzat.
El piercing ha de ser netejat 3 cops al dia, sobretot durant el primer periode de cicatrització, la frecuencia de neteja dependrà de la sensibilitat de cada pell, del lloc on tinguis el piercing i altres factors influents. De totes maneres no es convenien que el netegis moltes mes vegades perquè es pot irritar i per això es retrassi el proces de cicatrització. Abans de netejar el piercing thas de rentar les mans amb sabo neutre i aigua calenta, si u prefereixes es poden fer servir guants de latex. Mai toquis la perforació del teu piercing amb les mans brutes ja que es una zona de molt fácil infectar. Evita que altres persones, amics, parella, el toquin durant el proces de cicatrització.

 • INSTRUCCIONS PER LA NETEJA DE LES PERFORACIONS CORPORALSNetejarse bé les mans amb aigua i sabo neutre abans de netejar o tocar la perforació.
  Netejar la perforació amb aigua i sabo neutre amb bastonets de 3 a 4 cops al dia durant 10 dies i despres aplicar el liquid que et recomana el teu perforador mai posar res de la farmacia. Un cop hem posat el liquid de curació sha de moure la peça unicament en aquest moment.

 

 • QUE SHA D’EVITAR:Evitar trauma innecessari com la friccio per la roba, moviment excesiu en la zona, jugar amb la joia. Aquestes activitats podrien causar cicatrius lletges incomodes, desplaçament, sanació tardada i altres complicacions.
  Evitar l’us dalcohol, betadine, pomades cristalmina, etc…
  Evitar netejar-lo amb excés, això podria retrassar la curació e irritar la perforació.
  Evitar tot contacte oral, jugar i el contacte amb fluids corporals daltres persones sobre o al voltant de la perforació durant la cicatrització.
  Evitar lestrés i l’us de drogues incluint la cafeína, nicotina i alcohol.
  Evitar sumergir la perforació en llags, estanys, platges, piscines, etc. (aigues brutes)
  Evitar tot tipus de productes de bellesa al voltant de la perforació, cremes, maquillatge etc..

 

0 33