X
X
Back to the top
X

Enviaments i devolucions

Enviaments i devolucions

  1. Inici
  2. Enviaments i devolucions

ENTREGA

Banyoles INK només fa lliurament de comandes en el següent àmbit territorial: Espanya (Península, Balears, Canàries, Ceuta i Melilla).

Les gestió i lliurament de comandes es realitza en dies feiners (de dilluns a divendres).

Les comandes realitzades després de les 13h, seran comptabilitzats al dia següent.

Els lliuraments de compra seran efectuades en el termini escollit per l’usuari al lloc web en el moment de realitzar la compra; a excepció de la personalització de productes, en la qual el lliurament es realitzarà dins d’un termini màxim de 30 dies naturals a comptar de la data de confirmació de la comanda.

Transcorreguts 30 dies des que una comanda estigui disponible per al seu lliurament i no hagi pogut ser lliurat per causa no imputable a Banyoles INK i / o a l’empresa de transport, s’entendrà que l’usuari desisteix de rebre la comanda, considerant així resolt el contracte. En conseqüència es retornarà a l’usuari l’import de la compra restant-li totes les despeses d’enviament addicionals en un termini màxim de 14 dies naturals des de la data en què es considera resolt el contracte.

Als efectes de les presents Condicions, s’entendrà que s’ha produït el lliurament o que la comanda ha estat lliurat en el moment en què l’Usuari o un tercer indicat per l’Usuari adquireixi la possessió material dels productes, la qual cosa s’acreditarà mitjançant la signatura de la recepció de la comanda a l’adreça de lliurament convinguda.

Els riscos que dels productes es puguin derivar seran a càrrec de l’Usuari a partir del moment del seu lliurament. L’Usuari adquireix la propietat dels productes quan Banyoles INK rep el pagament complet de totes les quantitats degudes en relació amb la compra o adquisició efectuada, incloses les despeses d’enviament, o bé en el moment del lliurament, si aquesta té lloc en un moment posterior a la recepció completa de l’import objecte de pagament per Banyoles INK.

De conformitat amb el que disposa Llei 37/1992, en relació a l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), les comandes de compra per al seu lliurament i / o prestació s’entendran localitzats en el territori d’aplicació de l’IVA espanyol si l’adreça de lliurament està en territori espanyol excepte Canàries, Ceuta i Melilla. El tipus d’IVA aplicable serà el legalment vigent en cada moment en funció de l’article concret de què es tracti.
En les comandes amb destinació a Canàries, Ceuta i Melilla, els lliuraments es trobaran exemptes d’IVA per aplicació del que disposa 0883/110, sense perjudici de l’aplicació dels impostos i aranzels corresponents d’acord amb la normativa vigent en cada un d’aquests territoris. L’Usuari ha de tenir en compte que en aquests territoris podrien donar-se situacions en què s’apliquen i meriten impostos i drets de duanes en destinació, de conformitat amb la normativa vigent, i que aquests podrien córrer de part seva.

Modalitat, terminis de lliurament i preus per a cada enviament es detallen a continuació:

Express ASM 24-48h: opció a escollir en qualsevol comanda, lliurament Península en 24-48h per 5,50 €

Devolucions

Quant de temps tinc per tornar un article?

15 dies naturals des de la recepció de la comanda per a devolucions i / o canvis.

Què he de fer?

Ha accedir a «El meu compte», dirigir-se a l’apartat «devolucions»

He de pagar per la meva devolució?

Les devolucions per causes imputables a Banyoles INK (tara de l’article o error en la comanda) són totalment gratuïtes, Banyoles INK gestionarà la recollida i l’enviament de l’article a substituir en el cas que sigui procedent assumint totes les despeses d’enviament.

Les devolucions per causes NO imputables a Banyoles INK (canvi de talla, canvi de color o canvi d’article) tindran un cost de despeses d’enviament de 5.50 €, fins i tot quan l’enviament és gratuït, els quals es descomptaran de la devolució en cas d’abonament, o es facilitarà un link de pagament en el cas de substitució d’article, un cop realitzat el pagament, Banyoles INK procedirà amb l’enviament.

Com rebo la meva devolució?

Banyoles INK oferirà la possibilitat de la devolució de l’import de la mateixa manera en què va realitzar el pagament, o si ho prefereix generant un cupó per valor de l’import a retornar per realitzar pròximes compres.

Com envio el meu devolució?

En els casos imputables a Banyoles INK (tara de l’article o error en la comanda) enviarem un missatger a la mateixa adreça que ens va indicar en el moment de realitzar la comanda, llevat que ens indiqui una altra adreça de recollida.

En els casos NO imputables a Banyoles INK (canvi de talla, canvi de color o canvi d’article) podem gestionar la recollida en la mateixa direcció que ens va indicar en el moment de realitzar la comanda, amb un cost de 5.50 €, o bé pot enviar vostè a la nostra adreça, indicant en l’enviament el seu número de comanda o bé adjuntant una còpia dins del paquet.

En els casos en què Banyoles INK realitzi la recollida de la devolució, es realitzaran dos intents de recollida. Si per causes alienes a Banyoles INK no es pugui fer aquesta recollida, serà el client qui haurà de fer arribar els articles a retornar a la nostra adreça.

¿Quant temps es realitza una devolució i / o canvi?

Un cop rebuts i comprovats els articles, Banyoles INK realitzarà la devolució o substitució de l’article al més aviat possible, en qualsevol cas en un termini no superior a 30 dies naturals, a comptar de la data en què rebi un correu electrònic confirmant que procedeix la devolució o substitució de l’article

En els casos de devolució, un cop rebuda i aprovada la seva devolució, rebrà un correu electrònic indicant-li que l’import s’abonarà de la mateixa manera en què va realitzar el pagament, tingui en compte que l’abonament en targeta de crèdit els termini de devolució depenen sempre de la seva entitat bancària.

En els casos de canvi de article (canvi de talla, color o model) un cop rebuda i aprovada la seva devolució, rebrà un correu electrònic en el moment que enviem de nou el seu article, el qual rebrà en un termini de 48 / 72h

Banyoles INK es reserva el dret de rebutjar devolucions passats 15 dies des de la recepció de la seva comanda al seu domicili, enviades fora del termini estipulat, o peces que no es trobin en les mateixes condicions en què van ser lliurades.

Com trobar-nos?

Adreça

C/ Llibertat, 68 17820 – Banyoles (Girona) Catalunya

Telèfon

+34 972 58 21 91

Whats app Service

+34 644 56 94 55

Contacte

info@banyolesink.com

Horari

Dilluns9:30 - 13:00 / 15:30 - 19:30
Dimarts9:30 - 13:00 / 15:30 - 19:30
Dimecres9:30 - 13:00 / 15:30 - 19:30
Dijous9:30 - 13:00 / 15:30 - 19:30
Divendres9:30 - 13:00 / 15:30 - 19:30
DissabtesHores concertades
DiumengesTANCAT

Bink All rigths reserved. - Powered by Banyoles Ink Desings Interfaces · Política de cookies · Política de privacitat · Avís legal · Enviaments i devolucions · Termes i condicions