Ivi Skull

Ivan Figueras aka Ivi Skull nascut a Girona el 1983. Fundador i mànager de Banyoles Ink tattoo shop juntament amb Nika Gallardo la seva parella.

Ja des de ven petit es va interessar per l’art.

Ivi es va introduir tard al tatuatge, ja que llavors ell estava dins del món de la música. Quant tenia 20 anys va tenir les seves primeres màquines de tatuar, durant anys ha estat practican i aprenen tot el necessari per convertir-se en professional, fins que fa uns anys va decidir desvincular-se del món de la música per dedicar-se als tatuatges i obrir el seu propi estudi. Actualment està exercint professionalment al seu estudi a Banyoles (Girona) des de 2013 obert, gràcies a l’esforç i a la dedicació que hi posa tot l’equip de Bink Tattoo.

El seu estil preferit es el realisme abstracte amb tocs de trash-aquarell a tot color o negre i gris. També hem de valorar la seva capacitat per adaptar-se a qualsevol estil amb màximes garanties.

Segueix ampliant els seus coneixaments cada any, assistint a seminaris amb alguns dels millors tatuadors d’àmbit internacional i participan a les convencions d’arreu d’Europa.