X
X
Back to the top
X

Termes i condicions

Termes i condicions

  1. Inici
  2. Termes i condicions

PROCÉS DE COMPRA O ADQUISICIÓ

Els Usuaris degudament registrats poden comprar al Lloc Web pels mitjans i formes establerts. Hauran de seguir el procediment de compra i / o adquisició en línia de www.banyolesink.com, durant el qual diversos productes i / o serveis poden ser seleccionats i afegits a la cistella, cistella o espai final de compra i, finalment, fer clic a «comprar ».

Així mateix, l’Usuari haurà d’omplir i / o comprovar la informació que en cada pas se li prega, però, durant el procés de compra, abans de realitzar el pagament, es poden modificar les dades de la compra.

Seguidament, l’Usuari rebrà un correu electrònic confirmant que Banyoles INK ha rebut la seva comanda o sol·licitud de compra i / o prestació del servei, és a dir, la confirmació de la comanda. I, si és el cas, se li informarà, igualment, mitjançant correu electrònic quan la seva compra estigui sent enviada. Si és el cas, aquestes informacions també podrien posar-se a disposició de l’Usuari a través del seu espai personal de connexió al lloc web.

Un cop el procediment de compra ha conclòs, l’Usuari consent que el Lloc Web generi una factura electrònica que es farà arribar a l’Usuari a través del correu electrònic, i si escau, a través del seu espai personal de connexió al lloc web. Així mateix, l’Usuari pot, si així ho desitja, obtenir una còpia de la seva factura en paper, sol·licitant-ho a Banyoles INK utilitzant els espais de contacte del lloc web o mitjançant les dades de contacte facilitades més amunt.

L’Usuari reconeix estar al corrent, en el moment de la compra, de certes condicions particulars de venda que concerneixen al producte i / o servei en qüestió i que es mostren al costat de la presentació o, si escau, imatge d’aquest en la seva pàgina del lloc web, indicant, de manera enunciativa, però no exhaustiu, i atenent a cada cas: nom, preu, components, pes, quantitat, color, detalls dels productes, o característiques, mode en el qual es duran a terme i / o cost de les prestacions; i reconeix que la realització de la comanda de compra o adquisició materialitza l’acceptació plena i completa de les condicions particulars de venda aplicables a cada cas.

Llevat que s’indiqui expressament el contrari, Banyoles INK no és el fabricant dels productes venuts o que poguessin arribar a comercialitzar-se en el lloc web. Si bé Banyoles INK realitza grans esforços perquè la informació mostrada en el Lloc Web sigui correcta, de vegades l’embalatge i / o els materials i / o els components dels productes poden contenir informació addicional o diferent de la que apareix en el Lloc Web. Per això, l’Usuari ha no només considerar la informació subministrada pel lloc web, sinó també la informació disponible en l’etiquetatge, els advertiments i / o instruccions que acompanyin el producte.

L’Usuari coneix que BanyolesInk li mostra per el seu interès una sèrie de serveis que titular no presta als usuaris directament, sinó que seran contractats i prestats per un tercer diferent de Banyoles INK.

Les comunicacions, ordres de compra i pagaments que intervinguin durant les transaccions efectuades al lloc web podrien ser arxivades i conservades en els registres informatitzats de BanyolesInk amb la finalitat de constituir un mitjà de prova de les transaccions, en tot cas, respectant les condicions raonables de seguretat i les lleis i normatives vigents que referent a això apliquen, i particularment atenent al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en Pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades (RGPD) i als drets que assisteixen als Usuaris d’acord amb la política de privacitat d’aquest lloc web.

DISPONIBILITAT

Totes les comandes de compra rebuts per Banyoles INK a través del lloc web estan subjectes a la disponibilitat dels productes i / o al fet que cap circumstància o causa de força major (clàusula 9 d’aquestes Condicions) afecti el subministrament dels mateixos i/o a la prestació dels serveis. Si es produïssin dificultats pel que fa al subministrament de productes o no quedessin productes en estoc, Banyoles INK es compromet a contactar a l’Usuari i reemborsar qualsevol quantitat que pogués haver estat abonada en concepte d’import.

PREUS I PAGAMENT

Els preus exhibits en el Lloc Web són els finals, en euros (€) i inclouen els impostos, llevat que per exigència legal, especialment pel que fa a l’IVA, s’assenyali i apliqui qüestió diferent.

No obstant això, i llevat que s’indiqui, puntualment, una altra cosa els preus dels articles oferts exclouen les despeses d’enviament, en els quals es pogués incórrer, que s’afegiran a l’import total a causa del moment de gestionar el procediment d’enviament per part del Usuari, i on aquest consultarà els mètodes i costos d’enviament disponibles i triarà lliurement el que més li convingui.

En cap cas el lloc web afegirà costos addicionals al preu d’un producte o d’un servei de forma automàtica, sinó només aquells que l’Usuari hagi seleccionat i triat voluntària i lliurement.

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però els possibles canvis no afectaran les comandes o compres respecte als que l’Usuari ja hagi rebut una confirmació de comanda.

Els mitjans de pagament acceptats seran: Targeta de crèdit o dèbit, i PayPal.

Banyoles INK utilitza tots els mitjans per garantir la confidencialitat i la seguretat de les dades de pagament transmesos per l’Usuari durant les transaccions a través del lloc web. Com a tal, el lloc web utilitza un sistema de pagament segur SSL (Secure Socket Layer).

Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat bancària emissora de les mateixes, si l’entitat no autoritzés el pagament, Banyoles INK no serà responsable per cap retard o falta de lliurament i no podrà formalitzar cap contracte amb l’Usuari.

Una vegada que Banyoles INK rebi l’ordre de compra per part de l’Usuari a través del Lloc Web, es farà una pre-autorització a la targeta que correspongui per assegurar que hi ha fons suficients per completar la transacció. El càrrec a la targeta es farà en el moment en què s’enviï a l’Usuari la confirmació d’enviament i / o confirmació del servei que es presta en forma i, si s’escau, lloc establerts.

Si el mitjà de pagament és Paypal, targeta regal o targeta abonament el càrrec es farà en el moment en què Banyoles INK envieu una confirmació de la comanda de compra o adquisició de productes i / o serveis a l’Usuari.

En tot cas, en fer clic a «Comprart» l’Usuari confirma que el mètode de pagament utilitzat és seu, o que, si s’escau, és el legítim posseïdor de la targeta regal o de la targeta abonament.

Com trobar-nos?

Adreça

C/ Llibertat, 68 17820 – Banyoles (Girona) Catalunya

Telèfon

+34 972 58 21 91

Whats app Service

+34 644 56 94 55

Contacte

info@banyolesink.com

Horari

Dilluns9:30 - 13:00 / 15:30 - 19:30
Dimarts9:30 - 13:00 / 15:30 - 19:30
Dimecres9:30 - 13:00 / 15:30 - 19:30
Dijous9:30 - 13:00 / 15:30 - 19:30
Divendres9:30 - 13:00 / 15:30 - 19:30
DissabtesHores concertades
DiumengesTANCAT

Bink All rigths reserved. - Powered by Banyoles Ink Desings Interfaces · Política de cookies · Política de privacitat · Avís legal · Enviaments i devolucions · Termes i condicions